Home>>Karriera>>Konkurse>>MUNDËSI PUNËSIMI: Mladiinfo hap konkurs për sekretar gjeneral
KonkurseMundësi punësimi

MUNDËSI PUNËSIMI: Mladiinfo hap konkurs për sekretar gjeneral

Asociacioni për Edukim Mladiinfo International ka shpallur konkurs për pozitën e sekretarit gjeneral.

Vendi i punës është në Shkup dhe është e patjetërsueshme njohja e gjuhës maqedone dhe angleze.

Për më shumë informata, vizitojeni linkun në vijim: http://macedonia.mladiinfo.eu/2020/06/04/konkurs-za-izbor-na-generalen-sekretar-na-asotsijatsijata-za-edukatsija-mladiinfo-internatsional/?fbclid=IwAR2AOwD-6sr6wBVi7MwGtMGXDU8G8YtjWk4a3D_ELlZMguRYwfz996ZWMJ4 /supergrate.net/