Home>>Vetja>>PRODUKTET PËR PASTRIMIN E SHTËPISË, TË NJËJTIN NDIKIM NË MUSHKËRI, SIKUR TË PIHEN 20 CIGARE NË DITË!
Vetja

PRODUKTET PËR PASTRIMIN E SHTËPISË, TË NJËJTIN NDIKIM NË MUSHKËRI, SIKUR TË PIHEN 20 CIGARE NË DITË!

Një studim shokues ky. Jemi rritur me gjeneratën e superpastrimit, ku në cdo cep të shtëpisë kemi produkte pastruese. Por studimi i publikuar në American Journal of Respiratory and Critical Care Medicine, bëri kërkim mbi produktet pastruese, me 6000 gra për 20 vite. Ata gjetën ndikimin që kanë këto produkte me sistemin e frymëmarrjes. Problemet shoqëruese ishin ulje e sistemit imunitar, inflamacionet në mukus, dëmtim në nivel të indeve, astma, dermatite dhe kollë.
Dihet që jo të gjithë produktet mund t’i zëvendësojmë, por një pjesë të tualetit, pllakat, sobën, lavamanin, zbutësin e rrobave, mund ta zëvendësojmë me uthull molle dhe sodë buke.
Ketu poshte, keni institucionet qe u moren me studimin:https://www.thoracic.org/about/newsroom/press-releases/resources/women-cleaners-lung-function.pdf?fbclid=IwAR1dvVQDnQG6iY7YawwoG9nO6Z9Be5rXdH0Gh4fJ9JxzzJPtZ4T64qGOujY/mesimetedioles/