Home>>Të ndryshme>>Hoxha: Sa të shpifura janë gratë që postojnë foto me familjen e tyre, por jo me burrin e kunatat
Të ndryshme

Hoxha: Sa të shpifura janë gratë që postojnë foto me familjen e tyre, por jo me burrin e kunatat

Imami që shërben në xhaminë “4 llullat” në Prishtinë, Husamedin Abazi ka bërë një postim kontraverz në Facebook.

Hoxha nga Prishtina ka habitur të gjithë me një shkrim që ka shpërndarë në rrjetet sociale, ku ka thënë se janë të shpifura bashkëëshortet që postojnë foto me familjen e tyre por që nuk postojnë foto me familjen e burrit.

“Sa të shpifura janë bashkëshortet të cilat me dhjetëra herë postojnë foto me prindërit, motrat dhe vëllezërit e tyre, e nuk postojnë qoftë një foto me bashkëshortin, prindërit dhe otrat e tij. Phii”, ka shkruar ai./ina-online/supergrate.net/