Home>>Të ndryshme>>Kështu duket kur ju thonë se jeni hapur 10 cm: Fotoja që tregon sa e vështirë është lindja..
Të ndryshme

Kështu duket kur ju thonë se jeni hapur 10 cm: Fotoja që tregon sa e vështirë është lindja..

Para ca kohësh, këngëtarja Stefani Kristijan shpërndau një fotografi ku ilustrohet se sa e vështirë, në të vërtetë, është lindja.

Që atëherë, kohë pas kohe fotografia qarkullon në rrjetet sociale si përkrahje për të gjitha nënat.

“Ja si duket kur ju thonë se jeni hapur 10 cm. Prandaj ne meritojmë gjithçka.” – shkruhet poshtë fotografisë.

Përndryshe, lindja përbëhet nga katër faza: faza e zgjerimit, pra hapja e qafës së mitërs e cila ka dy gjendje: latente dhe aktive. Pastaj vijon faza e nxjerrjes: shtyerjes së bebes nga mitra e më pas faza e placentës dhe në fund hemostaza – ndërprerja e gjakderdhjes./supergrate.net/